Končar KEV
9. lipnja 2014.
Kvaliteta ISO 9001:2008
16. srpnja 2015.

Tvrtka Oleumflex započela je provedbu projekta iz programa „Poduzetnički Impuls 2014 – Mjera A1 – jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije za mikropoduzetništvo i obrt“

Implementacijom projektnih aktivnosti, ostvarit će se jedan od osnovnih ciljeva projekta – podizanje konkurentnosti tvrtke OLEUMFLEX d.o.o. na domaćem i stranom tržištu.

To ćemo postići uvođenjem nove tehnologije kojom se povećava proizvodni kapacitet, povećava asortiman tvrtke uz naglasak na razvoj vlastitog proizvodnog programa i unaprijeđuje sljedivost kvalitete proizvodnog procesa.

Projektom je obuhvaćeno i uvođenje i certificiranje sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, kao i niz marketinških aktivnosti, poput izrade totema tvrtke, kutija za pakiranje i tiskanje prospekata.

Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz proračuna Republike Hrvatske koje je dodijelila tvrtka HAMAG BICRO u sklopu programa PODUZETNIČKI IMPULS 2014 – MJERA A1 – Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije za mikropoduzetništvo i obrt.

Comments are closed.