DNV-GL POTVRDIO OLEUM FLEX D.O.O. KAO OVLAŠTENOG PROIZVOĐAČA

ZAJAM IZ PROGRAMA „COVID-19 ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA“
12. listopada 2020.
DIGITALNA I ZELENA TRANZICIJA TVRTKE OLEUM FLEX d.o.o.
10. rujna 2021.

DNV-GL POTVRDIO OLEUM FLEX D.O.O. KAO OVLAŠTENOG PROIZVOĐAČA

Certifikacijska kuća Det Norske Veritas Adriatica d.o.o. kao dio DNV-GL GRUPE u Hrvatskoj vodećeg svjetskog certifikacijskog tijela odobrila je tvrtki OLEUM FLEX d.o.o. kao prvoj tvrtki u Hrvatskoj primjenu certifikata DNV-GL ODOBRENJE PROIZVOĐAČA za visokotlačna gumena finalizirana crijeva s priključcima proizvođača ALFAGOMMA HYDRAULICS iz Italije

Nakon uspješno provedenih ispitivanja prema DNV-GL pravilima ispitnog i rasprskavajućeg tlaka za visokotlačna gumena crijeva tip 1SN, 2SN, 1SN Minetuff i 2SN Minetuff promjera od Ø 5 do Ø 51 mm sa svim kombinacijama čahura i priključaka od čelika i nehrđajućeg čelika (prokrom) i važećeg tipskog certifikata ALFAGOMMA HYDRAULICS bez ograničenja  ovlašteni smo izdavati certifikate tlačne probe te izvještaje o kvaliteti.

OLEUMFLEX d.o.o. će na osnovu certifikata DNV-GL ODOBRENJE PROIZVOĐAČA povećati kvalitetu i konkurentnost ponude našim postojećim kupcima kao i potencijalno novim u području brodograđevne, naftne i željezničke industrije kao i drugih kojima je kvaliteta njihovih finalnih proizvoda primarni cilj na obostrano zadovoljstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)