ZAJAM IZ PROGRAMA „COVID-19 ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA“

ALFABIOTECH nova kvaliteta
16. ožujka 2016.
DNV-GL POTVRDIO OLEUM FLEX D.O.O. KAO OVLAŠTENOG PROIZVOĐAČA
26. veljače 2021.

ZAJAM IZ PROGRAMA „COVID-19 ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA“

TVRTKI OLEUMFLEX ODOBREN JE ZAJAM IZ PROGRAMA „COVID-19 ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA“ NAMIJENJEN SUBJEKTIMA MALOG GOSPODARSTVA

Obzirom na stanje u gospodarstvu Republike Hrvatske kao i cijelom svijetu uvjetovanim Pandemijom koronavirusa kojom su pogođeni svi poslovni subjekti u okruženju, pa tako i naši kupci i dobavljači, kao i naša tvrtka u cjelini, javili smo se na novu mjeru HAMAG-BICRO

financijskog instrumenta „COVID-19 ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA“  namjenjenu mikro, malim i srednjim poduzetnicima na čije je poslovanje koronavirus imao negativan utjecaj.

Obzirom da je pad prihoda u prvom i drugom kvartalu 2020. godine bio značajan jer su neki kupci privremeno zaustavili poslovanje i obustavili nabavu roba i proizvoda odobren nam je zajam za obrtna sredstva po vrlo povoljnim uvjetima, sa kamatnom stopom 0,25%, počekom 12 mjeseci i rokom otplate od 2 godine.

Navedenim zajmom, ostvarit će se podizanje konkurentnosti tvrtke OLEUMFLEX d.o.o. obzirom da je odobren za obrtna sredstva a ujedno se i dio odobrenog zajma smatra potporom male vrijednosti (de minimis potporom). Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)